Zoek naar bh's in de maat:
Wat zijn jouw ervaringen met onze service en onze producten? We horen het graag in dit gastenboek. Als je bij je berichtje laat weten welk product je kocht, hebben anderen misschien ook wat aan jouw reactie!

(Let op: de velden emailadres en website zijn NIET verplicht!)

 
Julie 23-03-2017 om 16:59:50

Linda van MamaMea.nl is echt super! Ze heeft me super geholpen met het uitzoeken van de juiste maat bh kort na de bevalling van mijn zoontje bijna twee jaar geleden. Met een grote cup maat vond ik het een heel gedoe, maar Linda heeft me echt enorm geholpen. Dus toen ik weer wat nodig had voor de eind van mijn huidige zwangerschap wist ik meteen waar ik het zoeken wou. De producten zijn goed, bijna 2 jaar later doen mijn bh's het nog super. Maar waar het mij met name om gaat is de service die Linda levert! Heel erg bedankt!

Jill Schokker 21-02-2017 om 15:34:11

Ik had een bestelling geplaats en helaas was mijn bestelling niet meer leverbaar, ik vind bh's kopen al een drama. En dacht nooit online te gaan slagen! Maar ik ben door Linda nog beter geholpen dan in een stenenwinkel. Linda heeft verschillende keren telefonisch en mail contact met me gehad. En uiteindelijk nadat ik verschillende bh's heb gepast heb ik een fijne gevonden. En ook nog betaalbaar!
Linda voor service echt een dikke 10!!
Heel erg bedankt, je zult me zeker terug zien/horen.

Maruscha 07-04-2016 om 09:12:13

Nog niet eerder z'n goede service gehad via een website. Na plaatsing ging er iets verkeerd met de iDEAL betaling, dus een mail gestuurd met de vraag of het goed is doorgekomen. Werd binnen een half uur gebeld. Na ontvangst bh's bleken ze te klein. Per mail contact gezocht en andere bh's besteld. Was allemaal geen probleem. Er werd met me mee gedacht en geadviseerd.
Bh's worden netjes verpakt verzonden, goede/snelle service, prijs/kwaliteit super. Al met al een zeer tevreden klant hier met eindelijk goed passende bh's (wat erg lastig is met een grotere cup maat)

Melanie 06-04-2016 om 21:30:38

Erg blij dat ik deze site heb gevonden, in mijn maat kon ik geen voedingsbh vinden in de goede maat. Hier heb ik verschillende gevonden! Super service, snel en betrokken. Bedankt!

Patricia 16-01-2016 om 10:29:03

Ik ben zo blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb van mijzelf al een grote cup maar en nu ik zwanger ben, vind ik het moeilijker om een lekker zittende bh te vinden. Al wat bhs geprobeerd, maar nooit zat het lekker. Todat ik de Cotton Candy en de Croissant voedingsbh, beide van Cake Lingerie, had gepast. Heerlijk zachte stof en genoeg ondersteuning.
Ik wist niet zo goed welke maat ik moest hebben, nadat ik de bestelling had geplaatst werd ik gebeld door Linda want er was wat verwarring over de maat. Nu heb ik door haar deskundige advies de perfecte maat.
Super bedankt!!

Renée 18-08-2015 om 16:27:53

Ik wil graag, compleet buiten mijn gewoonte, een korte mail sturen met een compliment over de voedingsbh van Cake. Ik heb nog nooit zo'n mooi decolleté gehad met zo'n comfortabel gevoel. Dank!

Anja 21-06-2015 om 22:25:09

Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb! Prachtige bh's voor een goede prijs (ik heb een grote cup al van mezelf dus ben al gewend aan de wat hogere prijzen voor mooie, grote bh's). Super service van Linda, snelle reacties en goed maat advies. Het viel mamamea gelijk op dat ik bh's in verschillende maten had besteld en er werd netjes geïnformeerd of dit de bedoeling was.
Linda was enorm behulpzaam bij het zoeken naar een andere bh dan ik had besteld omdat deze qua stof wat tegenviel. Ze gaf gelijk een aantal suggesties en binnen twee dagen had ik de nieuwe bh in huis welke fantastisch zat (Hotmilk met zachte beugels). Ook excuses gekregen voor het feit dat een andere bh niet meer leverbaar was, wat prima was aangezien er dus gelijk andere opties werden aangeboden.
De bh's die aangeboden worden zijn ook echt heel mooi, ik voel me er erg prettig in! Ook erg leuk dat het pakketje mooi wordt ingepakt en aangeboden, leuk detail.
Ik zal mamamea zeker gaan aanraden bij mijn vriendinnen!

Roxanne 08-06-2015 om 13:59:05

Helaas ben ik ontevreden. Bestellen en ontvangen ging super vlug. Ik ontving vrijdagochtend. En de bh was niet goed, stond onder voedings bh met beugel, en bleek zonder te zijn (hotmilk). Prachtige bh, maar ik heb de beugel nodig.. Gelijk mailen vrijdag rond het middag uur, dat ik teleurgesteld was, en welke ik dan voor wilde ruilen. Maandag rond middag uur nog steeds geen antwoord, dus ik bellen, uitgelegd. Nou mijn toon stond haar niet aan en er was totaal geen begrip of vriendelijkheid. Heel erg jammer! Geld maar terug gevraagd...

*** ONZE REACTIE: Beste Roxanne, De fout die jij suggereert is niet gemaakt: een A-Frame betekent niet dat een bh een beugel heeft, maar hoe de bedekking is bij het openen van de cups (met stof over de borst = A-frame, halve maan cup is een versteviging aan de buitenkant van de borst, zie ook de toelichting bij http://www.mamamea.nl/maatvoedingsbh). Per telefoon zijn wij altijd bereikbaar, zoals je hebt ervaren. Als de voicemail wordt ingesproken of gemaild, reageren we uiterlijk de eerstvolgende werkdag. Ik heb je zelf aangeboden om het retourbedrag per ommegaande aan je over te maken, en dat gaan we ook zeker doen. Jammer dat we wat klantvriendelijkheid betreft een andere taal spreken.

Roxanne 08-06-2015 om 13:55:49

Helaas ben ik ontevreden. Bestellen en ontvangen ging super vlug. Ik ontving vrijdagochtend. En de bh was niet goed, stond onder voedings bh met beugel, en bleek zonder te zijn (hotmilk). Prachtige bh, maar ik heb de beugel nodig.. Gelijk mailen vrijdag rond het middag uur, dat ik teleurgesteld was, en welke ik dan voor wilde ruilen. Maandag rond middag uur nog steeds geen antwoord, dus ik bellen, uitgelegd. Nou mijn toon stond haar niet aan en er was totaal geen begrip of vriendelijkheid. Heel erg jammer! Geld maar terug gevraagd...

José 11-11-2014 om 14:15:26

Eindelijk een lekker zittende en goed passende voedingsbeha gevonden! Was me niet gelukt zonder hulp... Goede service!

 
Pagina 1 van 4


| Meer