Zoek naar bh's in de maat:
Cake Lingerie komt onder haar merk Cup Cake met super comfortabele zoogcompressen voor een schoon en zacht gevoel. Deze extra liners kun je in de compressen gebruiken om je extra zeker te voelen als je meer melk verliest.

De compressen zijn gemaakt van biologische katoen met een hennep binnenlaag. Ze zijn duurzaam, want je kunt ze gewoon in de wasmachine wassen en weer gebruiken.
De compressen zijn dun en licht voorgevormd, comfortabel en zacht en door het materiaal blijven ze goed op hun plek in je bh.
Het vocht wordt geabsorbeerd en in de kern opgenomen, waardoor ze niet plakkerig aanvoelen op je huid, ook als je wat meer melk verliest.

Je kunt de compressen gebruiken zoals ze zijn, er zit standaard al 1 liner in een borstcompres en het compres heeft een waterdicht laagje aan de buitenkant. Als je last hebt van meer melkverlies, kun je extra liners in het compres toevoegen (1 of zelfs 2 voor de nacht).

De compressen en de liners absorberen het beste als je ze na aanschaf voor eerste gebruik enkele malen wast. Dan zijn de vezels van de hennep binnenlaag goed open en voel jij je dus helemaal droog!

De extra liners worden verkocht per 4 stuks. Ze zijn bedoeld om in de zoogcompressen te gebruiken. Per zoogcompres kun je 1 of 2 liners toevoegen, afhankelijk van de flow.

Ook te koop bij MamaMea.nl: Zoogcompressen in een set van 4 (2 paar) of een set van 6 compressen (3 paar) met een waterdicht zakje voor gebruikte compressen.

| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 7,90
Aantal: Bestellen

Voorraad

Relevante producten