Zoek naar bh's in de maat:
De Dark Shake tankini heeft een flexibele beugel, voor goede steun en een mooie shape. De bandjes komen aan de achterkant van je rug bij elkaar (racer back). Dit maakt de top extra stevig en voorkomt bovendien dat de bandjes van je schouders zakken. De bovenkant van de tankini is voldoende bedekkend voor je hele borst en de pads kun je desgewenst verwijderen. Zo voel je je ook met een vollere buste in zwangerschapsbadkleding een stuk zekerder.

Speciaal voor de E tot I-cup is deze tankini bijzonder geschikt. Zie de sizing grid bij de foto's om de juiste maat te vinden.

De zijkant van de tankini kun je inrimpelen op de hoogte die bij je buik past. Dus tijdens je zwangerschap valt deze mooi om je buik en door na je bevalling de top aan de zijkanten mooi in te rimpelen is je postpregnancy buikje net wat minder aanwezig. Het broekje bij deze tankini is een boyleg model, wat comfortabel draagt en niet opkruipt.

De Shake tankini van Rosewater (Cake Lingerie) is ronduit mooi afgewerkt, met oog voor detail, zoals de mooie belijning aan de zijkant van de cups en appelgroene afwerking aan de binnenzijde. Je kunt deze tankini lang gebruiken, want de stof (95% Polyamide, 5% Elastane) is UPF50+ UV beschermd en chloorbestendig. En mocht je tijdens je dagje aan het strand willen voeden, dan heeft deze tankini zelfs voedingsclips!
 

| Meer

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 79,90
Aantal: Bestellen