Zoek naar bh's in de maat:

De Lotus voedingsbh van Cake Lingerie is gericht op comfort. Het is een bh met twee lagen, die het mogelijk maakt om de bh te gebruiken met een kolf, waarbij jij je handen vrij hebt! Het is een zachte bh zonder naden of sluiting op de rug. De panden zitten kruislings over de schouders voor extra stevigheid.

Deze veelzijdige bh is te gebruiken met een kolf, geschikt voor zwangerschapsyoga en als comfortbh. Je kunt er mee voeden door de blauwe laag stof opzij te schuiven. De onderste (lichtgrijze) laag is gemaakt van dubbele stof, waar een stevige opening in vrij gemaakt kan worden. Hierdoor blijft je kolf goed zitten. Wil je discreet voeden, dan kun je de opening zo groot maken als nodig, waarbij de borst echt in de bh blijft zitten.
Omdat de bh naadloos is, kun je er ook heerlijk in slapen en kom jij er de eerste periode in je kraambed goed mee door: omdat de bh voldoende tegendruk geeft als je last hebt van stuwing, maar de de onderband zit lekker comfortabel om te oefenen met borstvoeding geven.

Aarzel niet om de bh vroeg in je zwangerschap te kopen: er zit voldoende rek in, en zo heb je bij de eerste tekenen van gevoelige borsten een heerlijk comfortabele bh in huis, waar je lang plezier van hebt!


| Meer

Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 44,90 € 34,90
Aantal: Bestellen